Специјалното јавно обвинителство се смести во новите простории

by Фокус 15:19
15:19

Специјалното јавно обвинителство денеска на својата фејсбук страница објави фотографии од новите простории каде ќе работат специјалните јавни обвинители предводени од Катица Јанева во врска со евентуалните кривични дела поврзани и кои произлегуваат од содржината на незаконското следење на комуникациите.

SPJ

 

SPJ1

 

SPJ 2

Поврзани новости