Специјален попуст за пациентите кои ќе изберат матичен во VFV клиника

by fokus

Текот на лекувањето на пациентот започнува од првиот контакт, односно првиот преглед кај матичниот лекар вели др. Ана Ѓорѓијоска, специјалист по семејна медицина на клиниката VFV.

Таа додава дека лекарите мора да бидат во постојан контакт со пациентите, во секое време а тоа им го овозможува VFV клиниката со најдобри услови во земјава.

Истото го кажува и д-р. Харкан Мемеди, специјализант по педијатрија, според кој советите на матичниот лекар треба да бидат достапни за пациентот во секое време.

Од клиниката VFV информираат дека секој пациент кој ќе избере матичен лекар од клиниката ќе добие 10% попуст на секој специјалистички преглед, како и бесплатно ЕКГ на срце и крвна слика при првиот преглед.

ПР текст

Поврзани новости