Собранието се распушти, СДСМ не присуствуваше на седницата

by Фокус

Претседателот на Совранието, Трајко Вељаноски, предмалку им се заблагодари на пратениците од овој пратенички состав и го распушти Собранието. Тој констатираше дека мандатот на сегашните пратеници заврши.

На седницата не присуствуваа пратениците на СДСМ, а нивниот претседател Зоран Заев во 23 часот ќе се обрати на јавноста од седиштето на партијата.

Поврзани новости