Славески: Знаев дека Јакимовски е криминалец, но во коалиција ни се, што можам да направам?

by Fokus

Трајко Славески знаел дека Стевчо Јакимовски има криминални дејствија ушта пред изборите, но не можел да ја одбие поддршката од ГРОМ за ВМРО-ДПМНЕ на локалните избори во Скопје. Ова претседателот на советот на Град Скопје го изјави во емисијата Во центар во интервју со Васко Ефтов.

-Не можам да одговорам што ќе правиме со Преспанскиот ако дојдеме на власт, јас сум за економија, рече тој на прашањето што планираат во партијата со Преспанскиот договор ако дојде ВМРО-ДПМНЕ на власт.

Поврзани новости