Скопската обиколница ќе биде затворена до петок

by Фокус 08:55
08:55

Скопската обиколница ќе биде затворена за сообраќај во наредните пет работни дена од 5 до 18 часот, поради снимањето на францускиот филм „А Фонд“.

Доколу временските услови се лоши и времето е врнежливо обиколницата ќе биде отворена за сообраќај, но потоа ќе се користат дополнителни денови за снимање.

- Advertisements -

Снимањето на оваа локација, треба да заврши на 10 октомври, освен ако не се продолжи поради лоши временски услови.

Поврзани новости