СЈО во 11 часот ќе ја реши брзозборката

by fokus

Специјалното јавно обвинителство денеска со почеток во 11 часот ќе одржи прес концефернција на која ќе презентира дел од својата работа.

Во најавата за прес конферецијата, од СЈО не открија што ќе биде презентирано денеска, туку најавата беше брзозборка.

-Транспортер носи тотал триста табли кај Тифани, напиша вчера СЈО и ја најави денешнате прес конференција.

Поврзани новости