СЈО има потреба од советници, оглас за вработување на 13 лица

by fokus 11:54
11:54

Според оглас за вработување СЈО има потреба од: пет виши јавнообвинителски советници, двајца советници- економисти, двајца виши стручен јавнообвинителски соработнци, еден виш референт благајник, еден помлад референт извршител во одделение за финансиски истраги и двајца доставувачи.

Работниот однос се заснова на определено време, до укинување на СЈО.

Нето платата во зависност од работното место се движи од 15.200 до 28.600 денари.

Поврзани новости