Што сакаше Хорхе да каже?

by fokus

Оставениот празен простор за зборовите на претседателот Иванов е всушност простор за креативноста на нашите читатели.

Што сакаше Иванов да каже, во вашиот пост, толкувајте, додавајте, одземајте и споделете со сите.

Воздржете се од коментари со навреди и користење на недолични зборови.

Поврзани новости