Штитеничка по десетти пат побегнала од домот ,,25 Мај”

by Fokus 18:13
18:13

Во Полициската станица Карпош вчера во 21.30 часот, вработена во Јавната установа за згрижување деца со воспитно социјални проблеми и нарушено поведение „25 Мај“, пријавила дека истиот ден во 15.30 часот од установата самоволно се оддалечила штитеничката на домот М.С.(15) од Скопје. Таа повеќе од 10 пати досега ја напуштала установата и била враќана од полицијата.

Се преземаат мерки за нејзино пронаоѓање.

- Advertisements -
Banner NISSAN_Okt_300x250

Поврзани новости