Штипјанец омаловажил дете со аутизам: На родителот му порачал да не го меша со луѓе

by fokus

Децата со посебни потребни повторно се омаловажувани, откако штипјанец му порачал на родител, неговото дете со аутизам да го чува дома и да не го меша со народ, пренесува ТВ Стар.

Целата ситуација се случила во штипски маркет, каде детете се вознемирило од гужвата, а штипјанецот изреагирал, порачувајќи му на неговиот татко, да го чува детето дома, да не го меша со народ.

Поврзани новости