Шокантно видео: Што се криело во ѕидовите и столбовите на зградите кои се уриваа како кула од карти

by Fokus
Еден видео прилог после земјотресите во Турција открива што се криело во ѕидовите и столбовите на зградите кои се уриваа како кули од карти минатиот понеделник.

Во остатоците од бетон се забележани пукнатини, каде може да се видат исечоци од весници и пур пена, што е јасен доказ што ги ослабнало столбовите на зградите во најпогодените места.

Поврзани новости