Шилегов: Со лаги купуваш ден-два, но не решаваш проблем

by Фокус

Поранешниот градоначалник на Скопје, Петре Шилегов, преку фејсбук се огласи после штрајкот на приватните превозници во градскиот превоз.

„Со сензационалистичко пласирање на лаги и невистини, купуваш ден, недела, месец, но не решаваш проблем. А нерешениот проблем? Еееее, нерешениот проблем по истекот на денот, неделата, месецот се враќа и стравично удира. Право во глава. Оди си. Не се (не) мачи сите …“, напиша Шилегов.

Поврзани новости