Шекеринска: 17 мај – денот на надеж, обединетост и живот во нашата Македонија!

by fokus 13:43
13:43

Да ни е со среќа и успех овој ден! Точно 2 години по големиот и обединувачки 17 мај, започнуваме со најважниот предизвик: да го вратиме животот во Македонија! Да биде стабилна, демократска, праведна држава на сите граѓани!

Беше тешко и опасно, но никогаш не се предадовме! Имаше дилеми, но не потклекнавме!

- Advertisements -

17 мај: денот на надеж, обединетост и живот во нашата Македонија!

Има симболика, има правда, има иднина!

 

(Фејсбук статус на Радмила Шекеринска)

 

Поврзани новости