Шаренило на асфалтот пред Собрание: Имате уште осум дена!

by fokus 20:03
20:03

Шарените револуционери денеска искористија најголемо количество боја со кое ја обоија целата улица пред Собранието. Истураа канти со различни бои и со помош на ваљаци ја разнесуваа бојата по асфалтот.

На еден дел нацртаа и голема осмица во часовник, како потсетување на власта дека има уште осум дена да ги исполни нивните барања.

sob sobb sobbbbb

 

Поврзани новости