Шарена револуција: Многу ние е добар чаталот

by Fokus

Шарената револуција денеска објави нов видео клип „Многу ни е добар чаталот“ на кој се прикажува најдобрите фрлања со боја на шарените револуционери со чаталот врз барокната зграда на Владата и Собранието за време на протестите во главниот град.

 

Поврзани новости