ШАНСА: Земете 50€ и тргувајте со акциите на Facebook и Microsoft

by fokus 07:24
07:24

Од почетокот на годината до денес, акциите на Facebook пораснаа за неверојатни 30%. Додека акциите на Microsoft само во последниот месец пораснаа за 3%.

Искористете ја шансата и земете бесплатни 50€ за тргување на светкса берза и заработите на цени на акциите на Facebook и Microsoft.

Бесплатните 50€ за тргување можете да ги превземете овде

Microsoft и Facebook објавија дека со заеднички сили како партнери ќе постават подводен интернет кабел од Атлантскиот океан од Северна Вирџинија до Билбао во Шпанија, а потоа и до мрежните чворови во Европа и Африка.

6,600 km долгиот MAREA кабел ке има најголем капацитет од сите кабли кои до сега биле поставани под Атлантикот – осум парови влакна и иницијално проектиран капацитет од 160 Tbps.

Основна цел за полесно пренесување на информации ширум светот. Новиот MAREA кабел ке помогне да се задоволат потребите на корисниците кога е во прашање поголема брзина за проток на информации, доверливи врски за Cloud i Online услуги.

Според зборовите на двете компании ова партнерство би требало да го забрза развојот на следната генерација интернет инфраструктура.

Денеска двете компании одржуваат големи cloud-computing операции. Facebook има преку 1,65 милијарди корисници, додека Microsoft управува со силни пакети на online услуги како што се Azure, Bing, Xbox Live, Office 365.

FXLider има соработка со Fortrade Limited – компанија која е авторизирана и регулирана во UK од страна на FCA (Financial Conduct Authority) под лиценца со број 609970.

Договорите за разликата во цената (CFD) ги претставуваат производите кои се потпираат на финансискиот левериџ и носат високо ниво на ризик за Вашиот капитал затоа што цените можат брзо да постанат неповолни за Вас. Овие производи можеби нема да бидат соодветни за сите клиенти и заради тоа морате да бидете сигурни да сте ги разбрале ризиците, а и да побарате независен совет. Овој материјал не претставува понуда, барање ни трансакција во поглед на било кој финансиски инструмент. Загубите можат да ги надминат Вашите депозити и од Вас би можело да се бара да извршите дополнителни плаќања. FXLider не прифаќа никаква одговорност за било каква употреба на овие коментари ниту за последиците кои од тоа можат да проистекнат. Не се дава никакво уверување ниту гаранција за точноста или потполноста на овие податоци. Како резултат на тоа, секое лице кое ќе постапи спрема нив, тоа го прави потполно на сопствен ризик.

Поврзани новости