Селфи со армијата на плоштад

by fokus 13:44
13:44

Министерството за одбрана и генералштабот пред граѓаните ги претставија возилата и безбедносните сили. На отворениот ден, сите оние кои поминуваа на плоштадот Македонија имаа можност да влезат во возилата и да поразговараат со војниците и специјалните сили за нивната работа.

Повеќето од граѓаните не ја испуштија шансата да влезат да се фотографираат и да си направат селфи во возилата, како и со припадниците на специјалните сили.

- Advertisements -

Поврзани новости