Седми мај сепак ќе биде работен ден

by fokus 20:13
20:13

7-ми мај останува работен ден, одлучи Владата на денешната седница, а по повод пристигнувањето на Папата Франциск во Скопје.

Безбедноста ќе биде на високо ниво и мора да се исполнат протоколите на Ватикан на сите нивоа на целосна контрола на движењето на луѓето кадешто ќе се одржува посетата.

- Advertisements -

Поврзани новости