Се роди Бамби во скопската зоолошка градина

by fokus

Во скопската зоолошка градина се роди мало срниче. Како што велат од таму малото Бамби е старо само неколку дена, а за него се грижат сите срни од групата.

„Ни се роди бебе. Малото преслатко Бамби е старо само неколку дена, а освен мајката за него се грижат и другите срни во групата. Да ни е живо и здраво“, напишаа од зоолошката градина на фејсбук.

Поврзани новости