Се плашам дека градбите од „Скопје 2014“ ќе останат како споменик на едно ненормално владеење на ВМРО-ДПМНЕ, рече Богдановиќ

by fokus 13:13
13:13

Со проектот „Скопје 2014“ се направија многу градби и споменици кои воопшто не му се допаѓаат на градоначалникот на општина Центар, Саша Богдановиќ.

„Знаеме дека со проектот „Скопје 2014“ се направија многу споменици, многу јавни површини беа уништени. Јас се плашам дека тие ќе останат како споменик на едно ненормално владеење на ВМРО-ДПМНЕ“, рече Богдановиќ.

- Advertising -

Ј.Ц.

Поврзани новости