Се откачи семафор на раскрсницата кај „Мавровка“

by Fokus

Семафор наменет за пешаци се откачи на раскрсница кај трговскиот центар „Мавровка“, во главниот град Скопје, пренесува 360степени.

Семафорот којшто се откачил, се држи само на кабелот.

Фотографијата од откачениот семафор погледнете ја ТУКА.

Поврзани новости