Се крена ролетната на ВМРО – ДПМНЕ

by fokus 14:21
14:21
Двојазичност во државна инситуција откри ролетната на ДПМНЕ – министерот за образование и наука-Пиштар Луфтиу зборува на прес – конференција, заднината е  двојазична (албанско – англиска).

Поврзани новости