Се чека да пристигне Груевски за да почне Конгресот

by fokus 19:27
19:27

Официјалниот дел од Конгресот на ВМРО-ДПМНЕ за избор на нов претседател се уште не е започнат, иако почетокот беше закажан за 19 часот. Се чека да пристигне лидерот во оставка, Никола Груевски кој продолжува со својата пракса да доцни.

По регистрацијата на делегатите, во 19 часот требаше да почне интерната дебата на која збор може да земе секој од присутните делегати.

Поврзани новости