СДСМ во благо водство според ЦИВИЛ

by fokus 21:37
21:37

ЦИВИЛ, како едни од акредитираните набљудувачи на прегласувањето во Теарце, први објавуваат неофицијални резултати според кои засега СДСМ е во благо водство, а според последните информации ВМРО-ДПМНЕ надминале 100 гласови.

Од ЦИВИЛ посочија и дека нивниот веб сајт моментално се наоѓа под хакерски напад и не е достапен за јавноста, па информираат преку социјалните мрежи. Треба да се потенцира дека резултатите се неофицијални и ќе се чека на потврда од ДИК.

- Advertisements -

Поврзани новости