СДСМ слави со зурли и тапани

by fokus

Симпатизерите на СДСМ со зурли и тапани ја слават победата на Стево Пендаровски. Атмосферата е победничка пред партискиот штаб, а пред седиштето на ВМРО-ДПМНЕ засега е тивко.

Фотографии: Томислав Георгиев

Поврзани новости