СДСМ: Се фаќаат врски за упис на Силвана Бонева на универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип

by Фокус 13:14
13:14

Претседателот на Општинскиот Комитет на СДСМ во Штип, Владимир Милошев денеска ја објави новата „бомба“ во која се водат телефонски разговори меѓу пратеникот Антонио Милошоски и ректорот на штипскиот универзитет „Гоце Делчев“ Саша Митрев кои договараат вработување на човек близок до Милошоски, кој прво би почнал да волонтира таму, а после да се вработи

Во првиот сет аудио -снимки можат да се слушнат и телефонски разговори меѓу пратеничките Силвана Бонева и Надица Танчева, во копе се договара упис на универзитетот на Бонева, која самата тврди дека тоа е срамота, а Танчева вели дека ќе се истера работата.

Поврзани новости