СДСМ: Јанкуловска договора стратегија како да гласаат „Циганите“ во Куманово

by Фокус

СДСМ објави нови аудио снимки за изборите во Куманово.

Јанкуловска и нејзиниот соговорник на едната снимка се договраат како да направат специјална стратегија за да се принудат „Циганите“ да гласаат. Согласни се дека за тоа е неопходен сериозен човек.

Освен како да гласаат Ромите, Јанкуловска зборува за извесен Хитлер кој имал свои луѓе кои ќе се мобилизираат на денот на изборите, а сите тие луѓе биле наметливи и морале да се внимава да не ги заблежуваат низ Куманово.

Поврзани новости