СДСМ ја прошири кривичната за неовластено прислушување

by Фокус

СДСМ достави нови докази до Јавното обвинителство со што ја прошири кривичната пријава за неовластено прислушување, информираше адвокатот Филип Медарски.

– Како доказ се доставени сите докази кои веќе се јавно презентирани и очекуваме обвинителството да ги земе во предвид – истакна Медарски.

Поврзани новости