Санирање на уличен дефект во Визбегово се пролонгира за утре

by fokus 11:57
11:57
Иако беше најавено за денеска, сепак, санацијата на уличниот дефент на ул. 5 66 Визбегово, е одложен за утре, информираат од ЈП Водовод и канализација.
„Ве известуваме дека на ден 28.08.2018г, уличниот дефект ф-2“ на ул.5 бб Визбегово,
поради празникот се пролонгира за нареден ден 29.08.2018г“, велат оттаму.

Поврзани новости