Саниран дефектот на улица Благоја Стевковски

by fokus

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат за саниран дефект во водоводната мрежа.

„Ве известуваме дека дефектот  на ул.Благоја Стевковски е саниран водоснабдувањето е нормализирано на.16.07.2018г.  во 14:35часот“, велат од таму..

Поврзани новости