Саниран дефектот на ул„Костурски Херои“, водоснабдувањето нормализирано

by fokus 12:57
12:57

Дефектот на ул. „Костурски Херои“ 6 во Скопје е саниран, а водоснабдувањето е нормализирано.

како што информираат од ЈП„ Водовод и канализација“ снабдувањето со вода е нормализирано денеска во 11:30 часот.

Поврзани новости