Саниран дефектот на „Рузвелтова“, водоснабдувањето нормализирано

by fokus 15:42
15:42
Од јавното претпријатие „Водовод и канализација“ инфомираат дека е саниран дефектот на улицата „Рузвелтова“ број 23.
Од таму додаваат дека водоснабдувањето е нормализирано во 10:00 часот

Поврзани новости