Саниран дефект во Тафталиџе

by fokus

ЈП Водовод и канализација информираше за саниран дефект на булеварот Теодосие Гологанов 90.

„Ве известуваме дека уличниот дефект на Булевар Теодосие Гологанов 90 во населба Тафталиџе е саниран, водоснабдувањето е нормализирано на 01.04.2019г.  во 12:10 часот.

Поврзани новости