Саниран дефект со водоснабдување во Центар

by fokus 13:01
13:01

ЈП Водовод и канализација информира дека е саниран дефентот пред Просветно дело во Центар и водоснабдувањето е нормализирано.

„Ве известуваме дека дефектот на ул.Димитрие Чуповски бб ( пред Просветно дело ) во населба Центар е саниран, водоснабдувањето е нормализирано на 11.09.2018г.  во 12:40 часот.“

- Advertisements -

Поврзани новости