Сања Васиќ нов одговорен уредник на Телма

by Фокус

Со доаѓањето на новиот директор Атанас Кировски на кормилото на „Телма“ телевизија, настанаа одредени промени и во уредничката постава. Па, така на местото на Емилија Лазарова доаѓа долгогодишната уредничка на вестите Сања Васиќ. Таа станува нов одговорен уредник на Телма, објави ТВ Нова.

Васиќ има новинарски бекграунд во Нова Македонија, во седиштето на ВОА во Вашингтон и во Би-Би-Си во Скопје.

 

Поврзани новости