Руската амбасада: Москва не била партнер за ВМРО-ДПМНЕ, забележителен став

by fokus

Руската амбасада на Твитер ја сподели веста дека ВМРО-ДПМНЕ го поддржала протерувањето на рускиот дипломат од Македонија со зајадлив коментар:

Поврзани новости