Руфи Османи поднесе оставка од пратеничкото место

by Фокус

Откако Собранието не му ја прифати нотарската изјава дека се откажува од пратеничкото место и му го верифицираше мандатот, лидерот на НДП Руфи Османи денеска поднесе оставка. Истото го сториле и останатите кандидати на листата на оваа партија во шестта изборна единица.

Поврзани новости