Роуан Аткинсон: Се сомневам дека повторно ќе се појавам во „Мистер Бин“

by Fokus

Глумецот Роуан Аткинсон во својата кариера остави голем белег со улогата на „Мистер Бин“.

Тој е еден од најпознатите ликови од светската комедија, а глумецот Аткинсон се сомнева дека некогаш повторно ќе ја игра таа улога.

„Се сомневам дека „Мистер Бин“ повторно ќе се појави. Доаѓате до точка кога сфаќате дека сте дале се што сте можеле да дадете“, истакна 63-годишниот Аткинсон.

Поврзани новости