Ременски: Испочитувани се сите процедури во Министерството

by Фокус

Министерката за труд и социјална политика Фросина Ташевска Ременски ги отфрла шпекулациите дека невработено лице одговара на прашања на граѓани и дека на Управната инспекција која вчера била во нејзиниот кабинет и дала документи кои, како што рече, одат во прилог на нејзиното тврдење.

– Одговорно лице за управување со веб- страницата е Наташа Методиева. Таа е вработена во МТСП и со соодветно правно решение е овластена да управува со официјалната електронска адреса на Министерството – тврди Ременски.

Поврзани новости