Реформаторите на ВМРО бараат Груевски да ги објасни изборните резултати

by Фокус 22:50
22:50

Републичкиот штб за реформи во ВМРО-ДПМНЕ закажа прес-конференција во Клуб на новинари на Македонија, поврзана со идните активности на иницијативата по локалните избори.

Тие воедно го повикаа и партискиот лидер Никола Груевски да присуствува на конференцијата за да ги изнесе неговите аргументи во однос на изборните резултати.

- Advertising -

Поврзани новости