Реџепи: Партијата ме избрка преку социјалните мрежи

by Fokus

Ме избркаa од мојата политичка партија, изјави Кастриот Реџепи во емисијата „Патот кон“ во Алсат, велејќи дека неговата партија не прифатила да има состанок на органите.

„Мојата партија ме избркaа, не прифаќајќи состанок на нејзините тела, ниту пред ниту по мојата акција, да ги слушне моите аргументи. Претседателот на мојата партија ме избрка од партијата преку социјалните мрежи. Јас проценив дека не треба да гласам за недоверба на Владата“, истакна Реџепи.

Поврзани новости