Речиси 60 отсто од граѓаните се задоволни од новата Влада

by fokus 19:45
19:45

Според резултатите на анкетата на телевизија Телма, 58,9 отсто од граѓаните се задоволни од работата на новата Влада предводена од СДСМ.

Процентот на незадоволните од Владата е 34,9, а останатите не сакале да дадат одговор.

- Advertising -

Анкетата ја спроведе телевизија Телма во соработка со МЦМС, телефонски во период од четврти до единаесети септември.

Поврзани новости