Разрешен досегашниот директор на Македонски пошти, на негово место доаѓа Ејуп Рустеми

by Fokus 16:27
16:27

На денешната седница Владата донесе одлука досегашниот директор на Македонски пошти Фадис Реџепи, да биде разрешен од оваа должност заради завршување на неговиот мандат, и за нов директор да биде именуван Ејуп Рустеми.

Поврзани новости