Распука владината фасада

by fokus 11:16
11:16

Како што може да се забележи на фотографијата, фасадата на Владата почна да пука, и тоа на повеќе места.

За реновирање на владината зграда, заедно со оградата, беа потрошени над 17,6 милиони евра. Но и покрај прескапата цена, фасадата почна да попушта, а ваква појава досега беше забележана на повеќе објекти од проектот „Скопје 2014“.

- Advertising -

 

 

Поврзани новости