Рашковски ќе бара оние кои не доаѓале на работа да ги вратат парите

by fokus 20:30
20:30

Вработените во Генералниот секретеријат на Владата кои не доаѓале на работа, а примале плата направиле штета на Буџетот и треба да ги вратат парите, смета генералниот секретар на Владата, Драги Рашковски.

Ова тој го кажа во вечерашното гостување на Топ Тема и рече дека правото во Македонија мора да почне да се применува онака како што е напишано.

- Advertising -

Поврзани новости