Синдикалците ќе се возат во „Мазди 6“

by Фокус 12:20
12:20

Сојузот на синдикатите се поднови со нови возила. Првите синдикалци си купиле двa aвтомобила „Мазди 6“ и еден „Пасат“, во вкупна вредност од 70.000 евра, објави телевизија Телма.

Живко Митревски, претседател на ССМ објаснил дека тие мора да мислат на својата безбедност и дека тие возила ќе ги користат сите вработени. Според него, возилата биле набавени на лизинг по принципот „старо за ново“.

- Advertisements -

Тука можете да го прочитате целиот текст за новите возила во кои ќе се возат првите синдикалци.

Поврзани новости