Први јануари е неработен ден за сите граѓани

by fokus

Министерството за труд и социјална политика, соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ („Службен весник на РМ„ бр.21/98 и 18/07), 1 јануари 2018 година (понеделник), Нова Година е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Министерството за труд и социјална политика, на граѓаните на Република Македонија им ја честита Новата Година.

Поврзани новости