Провокаторот откриен и исфрлен од групата

by Фокус 18:45
18:45

еДемонстрантите го открија и исфрлија провокаторот кој сакаше да направи инциденти. Неколкумина прибрани успејаа и да го заштитат за да не дојде до поголеми проблеми бидејќи демонстрантите беа многу лути од намерната провокација, па лесно можеше да се случи тој да биде натепан.

13046092_10209597233832845_1524331757_n

Инцидентот се случи кај триумфалната порта.

Сепак, ситуацијата сега е смирена.

Поврзани новости