Провокатор на протестите, демонстрантите не можат да стигнат до Беко

by Фокус

Полицијата им го затвори приодот на демонстрантите до полициската станица Беко, па тие го оддржаа најавениот перформанс на корстосницата во непосредна близина.

Претходно, демонстрантите минаа кај собранието, кое го гаѓаа со боја со два чатали.

И денеска се појави провокатор кој венаш беше отстранет од групата.

Поврзани новости