Протестот се префрли пред Владата

by Фокус

По прошетката пред собрание, „фарбањето“ на Триумфалната порта, протестантите преку плоштадот стасаа пред Владата.

13023627_10209597142630565_1284433262_n13015048_10209597399756993_1140392985_n13023747_10209597416437410_831774956_n

Поврзани новости